Ние сме с двадесетгодишна история. Занимаваме се с организирането на временна и постоянна работа във Великобритания, Германия, Португалия и Холандия. Началото започва с първите бригади, които са в областта КЕНТ - югоизточна Англия , наречена "Градината на Англия" и са във ферми за ягоди.В тях вземат участие студенти от Техническия Университет - София.

Ползата от участие в такава бригада е голяма. Изграждането на лични качества, като трудолюбие, дисциплина и най-вече самостоятелност, която участниците придобиват във Великобритания са полезни не само за самите тях, но и за техните близки. Те стават по-сериозни и отговорни, подобряват нивото на английския си език. Животът с хора от други националности и религии спомага за изграждане на толерантност и на приятелство между хората, разширява мирогледа им и ги кара да не бъдат консервативни и враждебни към различните от тях. Не е маловажна и възможността да се разгледа Великобритания; да се запознаят хората с традициите и културата, с историята и миналото на страната и да спестят средства.

През 2016 и 2017 година освен броя на партньорите в земеделската сфера нарастна и броя на работодателите, които предлагат работни позиции в пакетажни цехове и логистични центрове.Добрия подбор на квалифицирани работници според изискванията на работодателите, както и усилената работа на целия екип на Уай Ес Пи, спомогна за започване на съвместна работа с големи световни компании като Argos, Morrison’s, Amazon, B&Q, Sainsbury’s, Tesco, DPD, Ocado, Euro Car Parts, Home Bargains и други. Много квалифицирани работници имат възможност да работят в техните дистрибуционни центрове за неограничен период от време.

Надяваме се през 2018 година да имаме възможност за започване на партньорства в други сфери, за да може да дадем възможност за работа на повече хора, които имат желание да работят и да се развиват в чужбина.

Прочети повече

Нашият екип

Ние се грижим за нашите клиенти