Ние сме с двадесет и една годишна история. Занимаваме се с организирането на временна и  постоянна работа във Великобритания, Германия, Португалия и Холандия.

Ползата от участие в такава бригада е голяма. Изграждането на лични качества, като трудолюбие, дисциплина и най-вече самостоятелност, която участниците придобиват във Великобритания са полезни не само за самите тях, но и за техните близки. Те стават по-сериозни и отговорни, подобряват нивото на английския си език. Животът с хора от други националности и религии спомага за изграждане на толерантност и на приятелство между хората, разширява мирогледа им и ги кара да не бъдат консервативни и враждебни към различните от тях. Не е маловажна и възможността да се разгледа Великобритания; да се запознаят хората с традициите и културата, с историята и миналото на страната и да спестят средства.

През 2015,2016, 2017 и 2018 година броят на партньорите, които предлагат работни позиции в пакетажни цехове и логистични центрове нарасна. Добрият подбор на квалифицирани работници, според изискванията на работодателите, усилената работа на целия екип на Уай Ес Пи, спомогна за започване на съвместна работа с големи световни компании като Argos, Morrison’s, Amazon, B&Q, Sainsbury’s, Tesco, DPD, Ocado, Euro Car Parts, Home Bargains и други. Много квалифицирани работници имат възможност да работят в техните дистрибуционни центрове за неограничен период от време.

Надяваме се през 2019 година да имаме възможност за започване на партньорства в други сфери, за да може да дадем възможност за работа на повече хора, които имат желание да работят и да се развиват в чужбина.

Кандидатствайте до края на 2018 г., за да си гарантирате място за заминаване през 2019 г., поради въвеждането на работни разрешителни (Work Permit).

Прочети повече

Нашият екип

Ние се грижим за нашите клиенти