Ние сме с двадесет и две годишна история. Занимаваме се с организирането на временна и  постоянна работа във Великобритания, Германия, Португалия, Холандия и България.

Ползата от участие в такава бригада е голяма. Изграждането на лични качества, като трудолюбие, дисциплина и най-вече самостоятелност, която участниците придобиват във Великобритания са полезни не само за самите тях, но и за техните близки. Те стават по-сериозни и отговорни, подобряват нивото на английския си език. Животът с хора от други националности и религии спомага за изграждане на толерантност и на приятелство между хората, разширява мирогледа им и ги кара да не бъдат консервативни и враждебни към различните от тях. Не е маловажна и възможността да се разгледа Великобритания; да се запознаят хората с традициите и културата, с историята и миналото на страната и да спестят средства.

През 2016,2017, 2018 и 2019 година броят на партньорите, които предлагат работни позиции в пакетажни цехове и логистични центрове нарасна. Добрият подбор на квалифицирани работници, според изискванията на работодателите, усилената работа на целия екип на Уай Ес Пи, спомогна за започване на съвместна работа с големи световни компании като Argos, Morrison’s, Amazon, B&Q, Sainsbury’s, Tesco, DPD, Ocado, Euro Car Parts, Home Bargains и други. Много квалифицирани работници имат възможност да работят в техните дистрибуционни центрове за неограничен период от време.

Надяваме се през 2020 година да имаме възможност за започване на партньорства в други сфери, за да може да дадем възможност за работа на повече хора, които имат желание да работят и да се развиват в чужбина.

Кандидатствайте до края на 2019 г., за да си гарантирате място за заминаване през 2020 г., поради въвеждането на работни разрешителни ( Work Permits ).

Прочети повече

Нашият екип

Ние се грижим за нашите клиенти