Ние сме с двадесет и три годишна история. Занимаваме се с организирането на временна и постоянна работа във Великобритания, Германия, Португалия, Холандия и България. Ползата от участие в такава бригада е голяма. Изграждането на лични качества, като трудолюбие, дисциплина и най-вече самостоятелност, която участниците придобиват във Великобритания са полезни не само за самите тях, но и за техните близки. Те стават по-сериозни и отговорни, подобряват нивото на английския си език. Животът с хора от други националности и религии спомага за изграждане на толерантност и на приятелство между хората, разширява мирогледа им и ги кара да не бъдат консервативни и враждебни към различните от тях. Не е маловажна и възможността да се разгледа Великобритания; да се запознаят хората с традициите и културата, с историята и миналото на страната и да спестят средства.

През 2016,2017, 2018 и 2019 година броят на партньорите, които предлагат работни позиции в пакетажни цехове и логистични центрове нарасна. Добрият подбор на квалифицирани работници, според изискванията на работодателите, усилената работа на целия екип на Уай Ес Пи, спомогна за започване на съвместна работа с големи световни компании като Argos, Morrison’s, Amazon, B&Q, Sainsbury’s, Tesco, DPD, Ocado, Euro Car Parts, Home Bargains и други. Много квалифицирани работници имат възможност да работят в техните дистрибуционни центрове за неограничен период от време.

През 2020г, за улеснение на нашите кандидати, направихме възможно кандидатсването онлайн през нашия сайт: www.ukbrigade.com

Също така Уай Ес Пи стана член на EURES-Европейския портал за професионална мобилност, който е създаден през 1994 г, с цел улесняване свободното движение на работници в Европа. По този начин ние разширихме обхвата на нашата дейност.

Кандидатствайте до края на 2020 г., за да си гарантирате място за заминаване през 2021 г., поради въвеждането на работни разрешителни ( Work Permits ).

Прочети повече

Нашият екип

Ние се грижим за нашите клиенти